TEKİRDAĞ / ÇORLU - Çorlu Özel Eğitim İlkokulu

Çorlu Özel Eğitim İlkokulu

KAZIMİYE MAH. SELANİK SK. NO 5 ÇORLU / TEKİRDAĞ
Vizyon
Okulumuz eğitim alanları içerisinde; bireysel eğitime ağırlık veren, aile-okul işbirliği en üst düzeyde gerçekleştirebilen, dolaylı eğitim faaliyetleri ile çevreyi bilinçlendirme etkinliklerinde etkin rol oynayan, bireysel gelişim ve yeterlilikleri baz alan eğitim faaliyetlerini yürütmektir. Bu amaçlar doğrultusunda eşdeğer eğitim veren okullar arasına eğitim, personel, kullanılan kaynaklar, araç gereçler, her türlü iletişim kaynaklarını etkin bir şekilde kullanan bir kurum olarak diğer eşdeğer okullar arasında en üst seviyede yerimizi almaktır.
Misyon
Hafif düzeyde ( Zihinsel Engelli ) özel eğitim gerektiren bireylere özel eğitim alanında uzman öğretmen ve personel ile, geliştirilmiş bireysel eğitim programlarını, uygun metot ve yöntemleri kullanarak, bağımsız yaşam becerilerine sahip, kendine ve toplumuna yararlı, mutlu bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
09.10 - 14:40